SteadyGo - Marknadskommunikation från start till mål. Ta hjälp av en kunnig konsult inom digital marknadsföring

Marknadskoordinering

GOOGLE MAILUTSKICK HEMSIDA SOCIALA MEDIER ENGAGERANDE INNEHÅLL STATISTIK ANALYS

Söker ni en marknadskoordinator?

Vill ni öka era affärsmöjligheter genom förbättrad marknadsföring? Ta hjälp av en kunnig marknadskoordinator med djup expertis som hjälper er att nå ut till er målgrupp. SteadyGo erbjuder en prisvärd lösning för företag och organisationer som vill öka sina marknadsaktiviteter utan att behöva nyrekrytera. Ta istället hjälp av en marknadskoordinatorskonsult med kortidsuppdrag eller timbaserad hjälp.

Freddy är en marknadskoordinator som arbetar datadrivet för att på bästa möjliga tillvägagångssätt skräddarsy era marknadsaktiviteter för att företaget ska bästa tänkbara resultat så kostnadseffektivt som möjligt. Inledningsvis utvärderas företagets identitet, tjänster och produkter samt målgrupp grundligt för att skapa en vinnande kommunikation- och marknadsföringsstrategi anpassad efter ert företags intressen, tonalitet och plånbok.

Få en optimal helhetslösning! Oavsett om du är i behov av hjälp med marknadsföringstjänster under endast ett par timmar per månad till mer omfattande uppdrag kan Freddy hjälpa dig!

Vad gör en marknadskoordinator?

Arbetsuppgifterna skiljer sig från organisation till organisation. Att samla och analysera data är väldigt viktigt för att kunna skapa en vinnande marknadsföringsstrategi. Utöver det kan rollen innehålla ett flertal andra delar.

Några exempel på arbetsuppgifter som en marknadskoordinator kan sköta är följande:

…med mera. Marknadskoordineringsrollen är bred och SteadyGo erbjuder hela paketet.

Fördelar med att använda en marknadskoordinatorkonsult

Ni kan enkelt och effektivt hyra in er marknadskoordinator som konsult via SteadyGo. Priset för marknadskoordinering avgörs efter uppdragets omfattning. Marknadskoordineringen skräddarsys efter era önskemål och behov så att ni som uppdragsgivare ska endast betala för det ni har behov av. Kontakta SteadyGo för att ta reda på pris eller mer om tjänsten.


Marknadskoordinator konsult pris

Vad kostar marknadskoordinering från SteadyGo?

Priset för konsultering av marknadskoordinering varierar beroende på uppdragets omfattning. Det finns inga begränsningar gällande omfattning. Uppdraget skräddarsys efter era förutsättningar och behov, timbaserat eller enligt uppdragsbeskrivning.

SteadyGo utgår från Heby men finns tillgängligt för hela Sverige

Freddy SteadyGo utgår från Heby och arbetar med företag och organisation i norra Stockholm med omnejd. Självklart finns SteadyGo även tillgängliga för företag utanför denna region. Digitala möten på många sätt fungerar lika bra och är i flera avseenden är mer effektiva än ett fysiskt möte. Därför kan tjänsten erbjudas för företag runt om i hela Sverige. Tveka inte att att kontakta oss oavsett om ni är i behov av en konsulterande marknadskoordinator i Stockholmsområdet eller övriga Sverige.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.

kunder

Kontakta Freddy SteadyGo!

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.