SteadyGo - Marknadskommunikation från start till mål. Ta hjälp av en kunnig konsult inom digital marknadsföring

Marknadskoordinering

Digital Marknadsföring: Er nyckel till framgång och tillväxt. Missa inte viktiga affärsmöjligheter och värdefulla leads på grund av en bristande förståelse för digital marknadsföring. Med min expertis som digital marknadsföringskonsult finns möjligheten att förvandla era utmaningar till framgångar. Låt mig guida er genom den digitala världen och hjälpa er att fokusera på kärnverksamheten medan vi tillsammans skapar en stark och hållbar digital närvaro.

om freddy @steadygo

marknadsföringsguru med driv för tillväxt

Freddy heter jag och driver eget företag inom digital marknadskommunikation sen flera år tillbaka. Jag är utbildad inom Digital Marknadskommunikation och har grymma färdigheter inom SEO, SEM, sociala medier, CRM, innehållsmarknadsföring, skapande av innehåll och annat användbart inom digital marknadsföring.

Välkommen att kontakta mig redan idag!

Freddy SteadyGo

Söker ni en marknadskoordinator?

Vill ni öka era affärsmöjligheter genom förbättrad marknadsföring? Ta hjälp av en kunnig marknadskoordinator med djup expertis som hjälper er att nå ut till er målgrupp. SteadyGo erbjuder en prisvärd lösning för företag och organisationer som vill öka sina marknadsaktiviteter utan att behöva nyrekrytera. Ta istället hjälp av en marknadskoordinatorskonsult med kortidsuppdrag eller timbaserad hjälp.

Freddy är en marknadskoordinator som arbetar datadrivet för att på bästa möjliga tillvägagångssätt skräddarsy era marknadsaktiviteter för att företaget ska bästa tänkbara resultat så kostnadseffektivt som möjligt. Inledningsvis utvärderas företagets identitet, tjänster och produkter samt målgrupp grundligt för att skapa en vinnande kommunikation- och marknadsföringsstrategi anpassad efter ert företags intressen, tonalitet och plånbok.

Få en optimal helhetslösning! Oavsett om du är i behov av hjälp med marknadsföringstjänster under endast ett par timmar per månad till mer omfattande uppdrag kan Freddy hjälpa dig!

Vad gör en marknadskoordinator?

Arbetsuppgifterna skiljer sig från organisation till organisation. Att samla och analysera data är väldigt viktigt för att kunna skapa en vinnande marknadsföringsstrategi. Utöver det kan rollen innehålla ett flertal andra delar.

Några exempel på arbetsuppgifter som en marknadskoordinator kan sköta är följande:

…med mera. Marknadskoordineringsrollen är bred och SteadyGo erbjuder hela paketet.

Fördelar med att använda en marknadskoordinatorkonsult

Ni kan enkelt och effektivt hyra in er marknadskoordinator som konsult via SteadyGo. Priset för marknadskoordinering avgörs efter uppdragets omfattning. Marknadskoordineringen skräddarsys efter era önskemål och behov så att ni som uppdragsgivare ska endast betala för det ni har behov av. Kontakta SteadyGo för att ta reda på pris eller mer om tjänsten.


Marknadskoordinator konsult pris

Vad kostar marknadskoordinering från SteadyGo?

Priset för konsultering av marknadskoordinering varierar beroende på uppdragets omfattning. Det finns inga begränsningar gällande omfattning. Uppdraget skräddarsys efter era förutsättningar och behov, timbaserat eller enligt uppdragsbeskrivning.

SteadyGo utgår från Heby men finns tillgängligt för hela Sverige

Freddy SteadyGo utgår från Heby och arbetar med företag och organisation i norra Stockholm med omnejd. Självklart finns SteadyGo även tillgängliga för företag utanför denna region. Digitala möten på många sätt fungerar lika bra och är i flera avseenden är mer effektiva än ett fysiskt möte. Därför kan tjänsten erbjudas för företag runt om i hela Sverige. Tveka inte att att kontakta oss oavsett om ni är i behov av en konsulterande marknadskoordinator i Stockholmsområdet eller övriga Sverige.

Freddy SteadyGo vid er sida:

Interim Marknadskoordinator

Behovsanpassad Expertis för Effektiv Marknadsföring: Behöver ditt företag flexibel och anpassningsbar marknadsföringshjälp? Vår Som interim Marknadskoordinator eller Marknadschef erbjuder jag skräddarsydd expertis. Med fokus på tillväxt koordinerar jag resurser, optimerar kommunikation och analyserar data och säkerställer att varje marknadsföringskrona ger maximalt resultat. För framgångsrik marknadsföring och långsiktig kundlojalitet.

Freddy SteadyGo som underleverantör:

Digitala marknadsföringsuppdrag

Som er dedikerade digitala marknadsföringspartner erbjuder jag högpresterande lösningar som ger exceptionella resultat. Oavsett om det handlar om strategi, SEO-optimering, medieproduktion eller digital annonsering, är jag här för att maximera era framgångar. Med min expertis och passion för digital marknadsföring, säkerställer jag att varje uppdrag levererar enastående resultat.

Urval av marknadsföringstjänster

Marknadsföring

Digital marknadsföring med fokus att omvandla användare online till betalande kunder genom strategisk användning av data och optimering.

Strategi

Strategisk marknadsföring är nyckeln till att framgångsrikt nå dina långsiktiga affärsmål och öka avkastningen på dina marknadsföringsinvesteringar.

Engagerande

Kreativ & engagerande marknadsföring är den hemligheten som gör att ditt varumärke sticker ut, fångar din målgrupps uppmärksamhet och skapar en stark och varaktig koppling som ökar försäljningen och lojaliteten.

Datadrivet

Nyckeln till att fatta smarta beslut, optimera kampanjer i realtid och se din avkastning på investeringen skjuta i höjden, vilket ger dig en överlägsen konkurrensfördel på den digitala spelplanen.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.

kunder
Personligt
Prisvärt
Resultatinriktat

Tjänster

Kontakta
Freddy SteadyGo!

Freddy SteadyGo

Kul att du vill komma igång med quiz!

Välj vilken typ av lösning du önskar så tar jag kontakt med dig inom kort.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.