SteadyGo - Marknadskommunikation från start till mål. Ta hjälp av en kunnig konsult inom digital marknadsföring

Marknadskommunikation

GOOGLE MAILUTSKICK HEMSIDA SOCIALA MEDIER ENGAGERANDE INNEHÅLL STATISTIK ANALYS

Söker ni en marknadskommunikatör?

Vill ni få ert varumärke att nå nya höjder genom content marketing eller få ert företag att synas i högre grad på sociala medier och sökmotorer? Då kan ni vara i behov av en vass och erfaren marknadskommunikatör. SteadyGo erbjuder konsultation anpassad efter ert behov och plånbok via den vassa marknadskommunikatören Freddy Karlsson. Ni avgör uppdragets omfattning, från 1 till 40 timmar i veckan.

Nå nya mål och utveckla er marknadsposition

Med hjälp av rätt kommunikationsstrategi kan ert företag eller organisation få ökat förtroende och bygga relationer med såväl kunder, medarbetare eller intressanta samarbetspartners. En skräddarsydd kommunikationsplan utformas efter era mål, visioner, tonalitet och förutsättningar för att på bästa sätt nå ut med era budskap i rätt valda kanaler. Rapportering och analysering görs därefter enligt överenskommelse. En inledande nulägesanalys av marknadsposition och konkurrenssituation skapas kostnadsfritt innan uppdraget inleds.

Ortsoberoende marknadskommunikatörskonsult

SteadyGo erbjuder konsultation inom marknadskommunikation till företag i hela Sverige. Företaget utgår från Heby kommun, mellan Uppsala och Västerås, och kan därför enkelt ta sig fysiskt till företag i hela östra Svealand, inklusive hela Stockholmsregionen. I dagens digitala klimat ser vi inte distans som något hinder för att hjälpa ett företag utanför detta geografiska område. Jag erbjuder mina marknadskommunikativa tjänster till företag i hela Sverige.

Hyr in spetskompetens

Det finns flera fördelar med att hyra in en konsult istället för att rekrytera en marknadskoordinator till företaget. Den främsta fördelen är att ni kan styra uppdragets omfattning och tar ingen risk genom att anställa någon på heltid. Andra nyttiga fördelar är att ni får in spetskompetens till företaget omedelbart och slipper lägga tid och pengar på en rekryteringsprocess och inlärningsfas.

  • Styr uppdragets omfattning månadsvis
  • Slipp rekryteringsprocess
  • Ingen inlärningsfas

Är ert företag exempelvis mitt i en övergångsperiod eller expansionsfas kan en nyrekrytering kännas väldigt osäkert. Då är det väldigt fördelaktigt att ha möjligheten att kunna styra uppdragets omfattning efter behov. Fyll er marknadskommunikatörsroll med konsult från SteadyGo!

Vad gör en marknadskommunikatör?

En marknadskommunikatörs arbetsåtaganden täcker flera delar av organisationen/företagets kommunikation utåt. Här är några exempel på arbetsuppgifter för en marknadskommunikatör:

  • Content marketing
  • Webbkommunikation
  • Digital annonsering
  • Projektledning
  • Rapport och analys
  • Produktion av grafiskt innehåll

Alla dessa tjänster kan ert företag få hjälp med vid konsultation från Freddy SteadyGo. Är du intresserad?

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.

kunder

Kontakta Freddy SteadyGo!

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.