SteadyGo - Marknadskommunikation från start till mål. Ta hjälp av en kunnig konsult inom digital marknadsföring

Marknadskommunikation

Digital Marknadsföring: Er nyckel till framgång och tillväxt. Missa inte viktiga affärsmöjligheter och värdefulla leads på grund av en bristande förståelse för digital marknadsföring. Med min expertis som digital marknadsföringskonsult finns möjligheten att förvandla era utmaningar till framgångar. Låt mig guida er genom den digitala världen och hjälpa er att fokusera på kärnverksamheten medan vi tillsammans skapar en stark och hållbar digital närvaro.

om freddy @steadygo

marknadsföringsguru med driv för tillväxt

Freddy heter jag och driver eget företag inom digital marknadskommunikation sen flera år tillbaka. Jag är utbildad inom Digital Marknadskommunikation och har grymma färdigheter inom SEO, SEM, sociala medier, CRM, innehållsmarknadsföring, skapande av innehåll och annat användbart inom digital marknadsföring.

Välkommen att kontakta mig redan idag!

Freddy SteadyGo

Söker ni en marknadskommunikatör?

Vill ni få ert varumärke att nå nya höjder genom content marketing eller få ert företag att synas i högre grad på sociala medier och sökmotorer? Då kan ni vara i behov av en vass och erfaren marknadskommunikatör. SteadyGo erbjuder konsultation anpassad efter ert behov och plånbok via den vassa marknadskommunikatören Freddy Karlsson. Ni avgör uppdragets omfattning, från 1 till 40 timmar i veckan.

Nå nya mål och utveckla er marknadsposition

Med hjälp av rätt kommunikationsstrategi kan ert företag eller organisation få ökat förtroende och bygga relationer med såväl kunder, medarbetare eller intressanta samarbetspartners. En skräddarsydd kommunikationsplan utformas efter era mål, visioner, tonalitet och förutsättningar för att på bästa sätt nå ut med era budskap i rätt valda kanaler. Rapportering och analysering görs därefter enligt överenskommelse. En inledande nulägesanalys av marknadsposition och konkurrenssituation skapas kostnadsfritt innan uppdraget inleds.

Ortsoberoende marknadskommunikatörskonsult

SteadyGo erbjuder konsultation inom marknadskommunikation till företag i hela Sverige. Företaget utgår från Heby kommun, mellan Uppsala och Västerås, och kan därför enkelt ta sig fysiskt till företag i hela östra Svealand, inklusive hela Stockholmsregionen. I dagens digitala klimat ser vi inte distans som något hinder för att hjälpa ett företag utanför detta geografiska område. Jag erbjuder mina marknadskommunikativa tjänster till företag i hela Sverige.

Hyr in spetskompetens

Det finns flera fördelar med att hyra in en konsult istället för att rekrytera en marknadskoordinator till företaget. Den främsta fördelen är att ni kan styra uppdragets omfattning och tar ingen risk genom att anställa någon på heltid. Andra nyttiga fördelar är att ni får in spetskompetens till företaget omedelbart och slipper lägga tid och pengar på en rekryteringsprocess och inlärningsfas.

  • Styr uppdragets omfattning månadsvis
  • Slipp rekryteringsprocess
  • Ingen inlärningsfas

Är ert företag exempelvis mitt i en övergångsperiod eller expansionsfas kan en nyrekrytering kännas väldigt osäkert. Då är det väldigt fördelaktigt att ha möjligheten att kunna styra uppdragets omfattning efter behov. Fyll er marknadskommunikatörsroll med konsult från SteadyGo!

Vad gör en marknadskommunikatör?

En marknadskommunikatörs arbetsåtaganden täcker flera delar av organisationen/företagets kommunikation utåt. Här är några exempel på arbetsuppgifter för en marknadskommunikatör:

  • Content marketing
  • Webbkommunikation
  • Digital annonsering
  • Projektledning
  • Rapport och analys
  • Produktion av grafiskt innehåll

Alla dessa tjänster kan ert företag få hjälp med vid konsultation från Freddy SteadyGo. Är du intresserad?

Freddy SteadyGo vid er sida:

Interim Marknadskoordinator

Behovsanpassad Expertis för Effektiv Marknadsföring: Behöver ditt företag flexibel och anpassningsbar marknadsföringshjälp? Vår Som interim Marknadskoordinator eller Marknadschef erbjuder jag skräddarsydd expertis. Med fokus på tillväxt koordinerar jag resurser, optimerar kommunikation och analyserar data och säkerställer att varje marknadsföringskrona ger maximalt resultat. För framgångsrik marknadsföring och långsiktig kundlojalitet.

Freddy SteadyGo som underleverantör:

Digitala marknadsföringsuppdrag

Som er dedikerade digitala marknadsföringspartner erbjuder jag högpresterande lösningar som ger exceptionella resultat. Oavsett om det handlar om strategi, SEO-optimering, medieproduktion eller digital annonsering, är jag här för att maximera era framgångar. Med min expertis och passion för digital marknadsföring, säkerställer jag att varje uppdrag levererar enastående resultat.

Urval av marknadsföringstjänster

Marknadsföring

Digital marknadsföring med fokus att omvandla användare online till betalande kunder genom strategisk användning av data och optimering.

Strategi

Strategisk marknadsföring är nyckeln till att framgångsrikt nå dina långsiktiga affärsmål och öka avkastningen på dina marknadsföringsinvesteringar.

Engagerande

Kreativ & engagerande marknadsföring är den hemligheten som gör att ditt varumärke sticker ut, fångar din målgrupps uppmärksamhet och skapar en stark och varaktig koppling som ökar försäljningen och lojaliteten.

Datadrivet

Nyckeln till att fatta smarta beslut, optimera kampanjer i realtid och se din avkastning på investeringen skjuta i höjden, vilket ger dig en överlägsen konkurrensfördel på den digitala spelplanen.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.

kunder
Personligt
Prisvärt
Resultatinriktat

Tjänster

Kontakta
Freddy SteadyGo!

Freddy SteadyGo

Kul att du vill komma igång med quiz!

Välj vilken typ av lösning du önskar så tar jag kontakt med dig inom kort.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.