SteadyGo - Marknadskommunikation från start till mål. Ta hjälp av en kunnig konsult inom digital marknadsföring

Hemsidor – Design som ger resultat

Välkommen till Freddy SteadyGo, din pålitliga partner för att ta din företagsnärvaro till nya höjder på webben. Varför välja Freddy som din leverantör för din företags hemsida? Här är några goda skäl:

Mångsidig Expertis: Med lång erfarenhet och mångsidig kompetens inom digital marknadsföring och webbutveckling är Freddy SteadyGo en pålitlig expert som kan skapa en hemsida som passar ditt företag perfekt.

Personlig Service: Jag tror på att bygga nära relationer med mina kunder och erbjuder personlig service som fokuserar på dina specifika behov och önskemål.

Prisvärdhet: Freddy SteadyGo erbjuder högkvalitativa lösningar till prisvärda priser, vilket gör det möjligt för företag i alla storlekar att dra nytta av våra tjänster.

Med Freddy SteadyGo får du en partner som är engagerad i din framgång och dedikerad att hjälpa dig nå dina digitala mål. Låt oss tillsammans skapa den perfekta hemsidan för ditt företag!

Varför välja Freddy SteadyGo till er hemsida?

Mångsidig Expertis

Med omfattande erfarenhet inom digital marknadsföring och webbdesign gör mig till det idealiska valet för att skapa din hemsida. Jag kan skapa allt från enkla webbplatser till avancerade lösningar som imponerar på din målgrupp. Välj Freddy SteadyGo för att få en webbplats som är sökmotoroptimerad, attraherar din målgrupp och ger grymma resultat!

Personlig Service

För mig är varje kund unik och viktig. Jag strävar efter att skapa en nära och personlig relation med varje klient. Genom att lyssna på dina behov och mål kan jag skräddarsy lösningar som passar just dig och ditt företag. Med Freddy får du den uppmärksamhet och support du förtjänar, varje steg på vägen.

Prisvärt

Kostnadseffektiva hemsidor som passar alla budgetar. Med Freddy kan du få en professionell och imponerande hemsida utan att spräcka din plånbok. Välj Freddy för att få maximal valuta för din investering.

Simpel Hemsida

Enkel hemsida med fem sidor
kr 4500 /Hemsida
 • Design av Hemsida
 • Responsiv
 • Sökmotoroptimeringsförslag
 • Personlig Service
 • Implementering av innehåll
om freddy @steadygo

marknadsföringsninja med driv för tillväxt

Freddy heter jag och driver eget företag inom digital marknadskommunikation sen flera år tillbaka. Jag är utbildad inom Digital Marknadskommunikation och har grymma färdigheter inom SEO, SEM, sociala medier, CRM, innehållsmarknadsföring, skapande av innehåll och annat användbart inom digital marknadsföring.

Välkommen att kontakta mig redan idag!

Freddy SteadyGo

Urval av marknadsföringstjänster

Marknadsföring

Digital marknadsföring med fokus att omvandla användare online till betalande kunder genom strategisk användning av data och optimering.

Strategy

Strategisk marknadsföring är nyckeln till att framgångsrikt nå dina långsiktiga affärsmål och öka avkastningen på dina marknadsföringsinvesteringar.

Engagerande

Kreativ & engagerande marknadsföring är den hemligheten som gör att ditt varumärke sticker ut, fångar din målgrupps uppmärksamhet och skapar en stark och varaktig koppling som ökar försäljningen och lojaliteten.

Datadrivet

Nyckeln till att fatta smarta beslut, optimera kampanjer i realtid och se din avkastning på investeringen skjuta i höjden, vilket ger dig en överlägsen konkurrensfördel på den digitala spelplanen.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Personligt, Prisvärt, Resultatinriktat

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.

kunder
Personligt
Prisvärt
Resultatinriktat

Välkommen till Freddy SteadyGo: Din pålitliga partner som hjälper dig att skapa ny hemsida!

Letar du efter en professionell hemsidesutveckling som inte spräcker din budget? Då har du kommit rätt! På Freddy SteadyGo erbjuder SteadyGo skräddarsydda och prisvärda hemsidor som är perfekta för små företag, startups och enskilda företagare. Med SteadyGo’s dedikerade team av erfarna utvecklare och designers kan SteadyGo skapa en imponerande online närvaro som inte bara ser fantastisk ut utan också ger dig den exponering du behöver.

Varför Välja Freddy SteadyGo för Din Hemsida?

 • Prisvärda Alternativ: SteadyGo förstår vikten av att hålla kostnaderna nere. SteadyGo’s prisvärda hemsidor är utformade för att passa alla budgetar, så oavsett om du är en nystartad företagare eller en småföretagare kan SteadyGo skapa något som passar dig.
 • Professionell Design: SteadyGo’s team av designers och utvecklare är experter på att skapa attraktiva och användarvänliga hemsidor. SteadyGo fokuserar inte bara på utseendet utan också på funktionaliteten för att säkerställa att din webbplats ger en enastående användarupplevelse.
 • Sökmotoroptimerad (SEO): SteadyGo förstår hur viktigt det är att synas online. Därför optimerar SteadyGo varje hemsida för att ranka högt på sökmotorer som Google. SteadyGo har specialiserat sig på att sökmotoroptimera innehållet för nyckelord som ”billig hemsida”, vilket hjälper dig att bli hittad av potentiella kunder.
 • Anpassad Support: SteadyGo tror på personlig service. SteadyGo’s dedikerade supportteam finns här för att hjälpa dig genom varje steg av processen. Från den första konsultationen till lanseringen av din hemsida, kommer SteadyGo att vara med dig hela vägen.

Så varför vänta? Ta nästa steg mot att etablera din online närvaro med Freddy SteadyGo. Kontakta SteadyGo idag för en gratis konsultation och låt SteadyGo hjälpa dig att skapa den perfekta hemsidan för ditt företag – prisvärt, professionellt och sökmotoroptimerat!

Varför bör ens företag eller organisation ha en hemsida?

Att ha en professionell hemsida för ditt företag eller organisation är avgörande i dagens digitala värld av många olika skäl:

 1. Global Tillgänglighet: En hemsida gör ditt företag tillgängligt för en global publik. Människor över hela världen kan lära känna ditt företag och dess tjänster eller produkter när som helst, oavsett var de befinner sig.
 2. Ökad Trovärdighet: En väldesignad, informativ och lättanvänd hemsida ger ditt företag en professionell framtoning. Det skapar förtroende hos besökare och kunder och ger intrycket av att ditt företag är etablerat och pålitligt.
 3. Marknadsföring och Reklam: En hemsida fungerar som en central plats för din online marknadsföring. Du kan marknadsföra dina produkter eller tjänster, dela företagsnyheter, erbjudanden och kampanjer på hemsidan, vilket ger en effektiv kanal för marknadsföring.
 4. Kundtillfredsställelse: Genom att tillhandahålla viktig information om dina produkter och tjänster online, svarar du på kundernas frågor i förväg. Detta kan förbättra kundtillfredsställelsen genom att göra det enklare för kunderna att få de svar de behöver.
 5. Sökmotoroptimering (SEO): En väl optimerad hemsida kan rangordna högt på sökmotorresultatsidorna (till exempel Google). Det gör det enklare för potentiella kunder att hitta ditt företag när de söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder.
 6. Kommunikation och Kundinteraktion: Genom en hemsida kan kunder enkelt komma i kontakt med ditt företag via kontaktformulär, e-post eller livechatt. Det ger en plattform för interaktion och gör det möjligt för företaget att svara på frågor och ge stöd direkt.
 7. Kontroll över Företagets Image: En hemsida ger dig möjlighet att styra hur ditt företag uppfattas online. Genom att inkludera information om företagets värderingar, mål och framgångshistorier kan du forma besökarnas uppfattning om ditt företag.
 8. Följa med Trenderna: I dagens digitala tidsålder förväntar sig kunder att seriösa företag har en online närvaro. Att ha en hemsida är en standard för företag idag och hjälper dig att hålla jämna steg med dina konkurrenter.

Sammanfattningsvis är en hemsida en oumbärlig del av din företagsidentitet och marknadsföringsstrategi, vilket ger dig möjlighet att nå en bredare publik, bygga förtroende, öka försäljningen och förbättra kundrelationerna.

Vad får man för hemsida?

SteadyGo skapar professionella och anpassade hemsidor med stor precision och omsorg för att möta våra kunders behov och önskemål. Vi gör detta genom att använda kraftfulla och användarvänliga plattformar som WordPress och Wix, vilket ger oss flexibiliteten att skapa skräddarsydda webblösningar för varje enskilt projekt.

När det gäller valet av plattform, tar SteadyGo hänsyn till kundens specifika krav och preferenser. Om du föredrar att använda WordPress, världens mest populära CMS (Content Management System) som SteadyGo rekommenderar i första hand, så används min expertis för att skapa en unik och funktionell hemsida baserat på denna plattform. WordPress ger oss möjlighet att bygga allt från enkla bloggar till avancerade företagswebbplatser med många olika funktioner och tillägg.

Å andra sidan, om du föredrar att använda Wix, en ledande plattform för molnbaserad webbutveckling med enkla dra-och-släpp-funktioner, så använder vi Wix’s flexibilitet för att skapa en attraktiv och interaktiv webbplats enligt dina önskemål. Wix ger oss möjlighet att skapa moderna och mobilvänliga webbplatser med minimal kodning, vilket resulterar i en snabb och effektiv utvecklingsprocess.

En viktig del av vårt arbete är att se till att våra kunder är fullt kapabla att hantera och uppdatera sina webbplatser på egen hand efter lanseringen. Därför inkluderar vårt uppdrag även utbildning i användningen av det valda CMS-systemet (WordPress eller Wix). Vi ger omfattande utbildning och stöd för att säkerställa att du är bekant med alla funktioner och verktyg som behövs för att hantera och underhålla din hemsida på ett effektivt sätt.

Så, oavsett om du föredrar WordPress eller Wix, kan du vara trygg med att SteadyGo skapar din hemsida med precision, kreativitet och en stark inriktning på att uppfylla dina unika krav och önskemål.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Personligt, Prisvärt, Resultatinriktat

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.

Tjänster

Kontakta
Freddy SteadyGo!

Freddy SteadyGo

Kul att du vill komma igång med quiz!

Välj vilken typ av lösning du önskar så tar jag kontakt med dig inom kort.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.