SteadyGo - Marknadskommunikation från start till mål. Ta hjälp av en kunnig konsult inom digital marknadsföring

Innehållsmarknadsföring (Content Marketing)

Digital Marknadsföring: Er nyckel till framgång och tillväxt. Missa inte viktiga affärsmöjligheter och värdefulla leads på grund av en bristande förståelse för digital marknadsföring. Med min expertis som digital marknadsföringskonsult finns möjligheten att förvandla era utmaningar till framgångar. Låt mig guida er genom den digitala världen och hjälpa er att fokusera på kärnverksamheten medan vi tillsammans skapar en stark och hållbar digital närvaro.

om freddy @steadygo

marknadsföringsguru med driv för tillväxt

Freddy heter jag och driver eget företag inom digital marknadskommunikation sen flera år tillbaka. Jag är utbildad inom Digital Marknadskommunikation och har grymma färdigheter inom SEO, SEM, sociala medier, CRM, innehållsmarknadsföring, skapande av innehåll och annat användbart inom digital marknadsföring.

Välkommen att kontakta mig redan idag!

Freddy SteadyGo

Innehållsmarknadsföring / Content Marketing går ut på att kommunicera relevant och värdeskapande innehåll mot sin utvalda målgrupp för att bygga långvariga relationer. Marknadsföringen ska ge ett lojalt och förtroendeingivande intryck på målgruppen.

SteadyGo hjälper er att nå fram med ert budskap och varumärke. Detta genom att skapa engagerande, relevant och trovärdig innehåll anpassad för er målgrupp.

Innehållsmarknadsföring kan utformas på flera sätt. SteadyGo kan skapa innehåll på flera sätt:

  • Video
  • Animationer
  • Landningssidor (hemsida)
  • Bilder

Allt detta kan därefter anpassas och skapas för sociala medier.

Det SteadyGo framförallt är vass på är att skapa SEO-anpassad Content Marketing där målgruppen hittar in till er hemsida via sökmotorer där sen besökaren finner förtroendeingivande och varumärkesbyggande innehållsmarknadsföring.

Frågor om Innehållsmarknadsföring

  • Vad är skillnaden mellan innehållsmarknadsföring och content marketing?
    Inget. Content marketing är den engelska termen som används i hög utsträckning i Sverige.
  • Vilken typ av innehåll skapar SteadyGo?
    Innehållsmarknadsföring kan skapas i flera format. SteadyGo hjälper organisationer att skapa tilltalande bild, text och videoformat anpassad efter era värderingar och målgrupp.

Freddy SteadyGo vid er sida:

Interim Marknadskoordinator

Behovsanpassad Expertis för Effektiv Marknadsföring: Behöver ditt företag flexibel och anpassningsbar marknadsföringshjälp? Vår Som interim Marknadskoordinator eller Marknadschef erbjuder jag skräddarsydd expertis. Med fokus på tillväxt koordinerar jag resurser, optimerar kommunikation och analyserar data och säkerställer att varje marknadsföringskrona ger maximalt resultat. För framgångsrik marknadsföring och långsiktig kundlojalitet.

Freddy SteadyGo som underleverantör:

Digitala marknadsföringsuppdrag

Som er dedikerade digitala marknadsföringspartner erbjuder jag högpresterande lösningar som ger exceptionella resultat. Oavsett om det handlar om strategi, SEO-optimering, medieproduktion eller digital annonsering, är jag här för att maximera era framgångar. Med min expertis och passion för digital marknadsföring, säkerställer jag att varje uppdrag levererar enastående resultat.

Varför välja Freddy som konsult?

Resultatdriven

Genom att fokusera på att uppnå mätbara och konkreta resultat för mina kunder, säkerställer jag att varje insats bidrar till framgång.

Strategisk

Strategisk marknadsföring är nyckeln till att framgångsrikt nå dina långsiktiga affärsmål och öka avkastningen på dina marknadsföringsinvesteringar.

Engagemang

Kreativ & engagerande marknadsföring är hemligheten som gör att ditt varumärke sticker ut, fångar din målgrupps uppmärksamhet och skapar en stark och varaktig koppling som ökar försäljning och lojalitet.

Datadrivet

Nyckeln till att fatta smarta beslut, optimera kampanjer i realtid och se din avkastning på investeringen skjuta i höjden, vilket ger dig en överlägsen konkurrensfördel på den digitala spelplanen.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.

kunder
Personligt
Prisvärt
Resultatinriktat

Tjänster

Kontakta
Freddy SteadyGo!

Freddy SteadyGo

Kul att du vill komma igång med quiz!

Välj vilken typ av lösning du önskar så tar jag kontakt med dig inom kort.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.