SteadyGo - Marknadskommunikation från start till mål. Ta hjälp av en kunnig konsult inom digital marknadsföring

Interaktiva Quiz

 • Skapa mer engagemang kring ert varumärke och era produkter via Interaktiva Quiz.
 • Få fler följare, epostprenumeranter eller kvalitativa leads med Interaktiva Quiz.
 • Skapa sekundära intäkter med eventuella samarbetspartners via Interaktiva Quiz.

Testa hur ett Interaktivt Quiz kan se ut

Du har 30 sekunder på dig per fråga att svara.


Trender inom digital marknadsföring. AI laptop

Vad kan du om digital marknadsföring?

Testa dina kunskaper i digital marknadsföring.

1 / 5

Vad är målet med att analysera data i t.ex. Google Analytics?

2 / 5

Vilken term beskriver processen att optimera en webbplats för att förbättra dess synlighet i sökmotorernas organiska resultat?

3 / 5

Vilken typ av marknadsföringsmetod fokuserar på att nå personer som redan har visat intresse för ditt företags produkter eller tjänster genom att besöka din webbplats eller interagera med ditt innehåll?

4 / 5

Vilken typ av marknadsföring är inriktad på att leverera reklammeddelanden till användare baserat på deras tidigare beteende på webben?

5 / 5

På vilka sätt kan interaktiva quiz påverka er marknadsföring utöver starkare företroende och relation med er målgrupp?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev för det senaste inom digital marknadsföring, quiz, nyheter om SteadyGo och erbjudanden.

Jag godkänner SteadyGo's hantering av mina kontaktuppgifter.

Your score is

Vill ni komma igång med interaktiva quiz? Ta kontakt med Freddy SteadyGo!

Vad är ett interaktivt quiz?

Att förstå vad ett interaktivt quiz är och hur det kan användas effektivt är avgörande för att engagera din publik och öka din online-närvaro. Ett interaktivt quiz är ett dynamiskt verktyg som tillåter användare att delta aktivt genom att svara på frågor eller utföra handlingar under spelets gång. Genom att skapa ett interaktivt quiz kan du locka och behålla besökare på din webbplats längre, samla in värdefull data om din målgrupp och öka delning och spridning i sociala medier.

Fördelarna med interaktiva quiz är många. För det första, de erbjuder en interaktiv och underhållande upplevelse för användare, vilket gör dem mer benägna att delta och stanna längre på din webbplats. Dessutom kan du använda ett interaktivt quiz för att samla in användbar information om din målgrupp, inklusive deras preferenser, åsikter och beteenden. Slutligen kan ett välutformat interaktivt quiz hjälpa till att öka delningen och spridningen av ditt innehåll i sociala medier, vilket kan leda till ökad exponering och fler besökare till din webbplats.

Genom att inkludera interaktiva quiz i din marknadsföringsstrategi kan du öka engagemang, samla in värdefull data och öka din online-närvaro på ett kreativt och underhållande sätt. Så varför vänta? Börja skapa ditt eget interaktiva quiz idag och se hur det kan förbättra din marknadsföringseffektivitet.

Fördelar med Interaktiva Quiz

 1. Engagerar målgruppen: Interaktiva quiz lockar och behåller användare genom att erbjuda en engagerande och underhållande upplevelse.
 2. Samlar in användardata: Genom att användare deltar i quizet kan du samla in värdefull information om deras preferenser, åsikter och beteenden.
 3. Ökar delning och spridning: Interaktiva quiz har potentialen att bli virala och kan öka delningen och spridningen av ditt innehåll i sociala medier.
 4. Förbättrar varumärkeskännedom: Genom att skapa minnesvärda och delbara quiz kan du öka medvetenheten om ditt varumärke och locka nya besökare till din webbplats.
 5. Ger mätbara resultat: Du kan enkelt mäta resultat och effektivitet av ditt interaktiva quiz genom att analysera deltagande, svar och delning.
 6. Skapar interaktion: Quiz ger en plattform för interaktion mellan dig och din målgrupp, vilket kan ge kvalitativa leads vid rätt innehåll och samtidigt öka kundengagemang och lojalitet.
 7. Anpassningsbarhet: Interaktiva quiz kan anpassas efter din målgrupps intressen, vilket gör dem relevanta och lockande för dina användare.

Startpaket

CMS: Wordpress
kr 6900 Engångskostnad
 • Implementering
 • Integrationer
 • Utbildning 2h
 • Support 1h

Startpaket

Övriga CMS
kr 6900 Engångs + månadsavgift (från 270:-/månad)
 • Implementering
 • Integrationer
 • Utbildning 2h
 • Support 1h

Quiz-Ninja

Engagera er målgrupp kontinuerligt
kr 4900 /quiz
 • Innehåll till Quiz
 • Publicering & Marknadsföring
 • Skräddarsydda Mailutskick
 • Rapport, Analys & Optimering
om freddy @steadygo

marknadsföringsguru med driv för tillväxt

Freddy heter jag och driver eget företag inom digital marknadskommunikation sen flera år tillbaka. Jag är utbildad inom Digital Marknadskommunikation och har grymma färdigheter inom SEO, SEM, sociala medier, CRM, innehållsmarknadsföring, skapande av innehåll och annat användbart inom digital marknadsföring.

Välkommen att kontakta mig redan idag!

Freddy SteadyGo

Urval av marknadsföringstjänster

Marknadsföring

Digital marknadsföring med fokus att omvandla användare online till betalande kunder genom strategisk användning av data och optimering.

Strategi

Strategisk marknadsföring är nyckeln till att framgångsrikt nå dina långsiktiga affärsmål och öka avkastningen på dina marknadsföringsinvesteringar.

Engagerande

Kreativ & engagerande marknadsföring är den hemligheten som gör att ditt varumärke sticker ut, fångar din målgrupps uppmärksamhet och skapar en stark och varaktig koppling som ökar försäljningen och lojaliteten.

Datadrivet

Nyckeln till att fatta smarta beslut, optimera kampanjer i realtid och se din avkastning på investeringen skjuta i höjden, vilket ger dig en överlägsen konkurrensfördel på den digitala spelplanen.

Freddy SteadyGo

kom igång med interaktiva quiz!

Välj vilken typ av lösning du önskar så tar jag kontakt med dig inom kort.

kunder
Personligt
Prisvärt
Resultatinriktat

Tjänster

Kontakta
Freddy SteadyGo!

Freddy SteadyGo

Kul att du vill komma igång med quiz!

Välj vilken typ av lösning du önskar så tar jag kontakt med dig inom kort.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.