SteadyGo - Marknadskommunikation från start till mål. Ta hjälp av en kunnig konsult inom digital marknadsföring

Sökmotoroptimering / SEO

Digital Marknadsföring: Er nyckel till framgång och tillväxt. Missa inte viktiga affärsmöjligheter och värdefulla leads på grund av en bristande förståelse för digital marknadsföring. Med min expertis som digital marknadsföringskonsult finns möjligheten att förvandla era utmaningar till framgångar. Låt mig guida er genom den digitala världen och hjälpa er att fokusera på kärnverksamheten medan vi tillsammans skapar en stark och hållbar digital närvaro.

om freddy @steadygo

marknadsföringsguru med driv för tillväxt

Freddy heter jag och driver eget företag inom digital marknadskommunikation sen flera år tillbaka. Jag är utbildad inom Digital Marknadskommunikation och har grymma färdigheter inom SEO, SEM, sociala medier, CRM, innehållsmarknadsföring, skapande av innehåll och annat användbart inom digital marknadsföring.

Välkommen att kontakta mig redan idag!

Freddy SteadyGo

Behöver ni hjälp att sökmotoroptimera er hemsida? SteadyGo hjälper er gärna med att vinna mer relevant organisk trafik till er hemsida via Google och Bing!
Öka er organiska synlighet i sökmotorerna med sökordsoptimerat innehåll. Det finns flera delar att arbeta med när det kommer till att sökmotoroptimera en hemsida. Det som i mångt och mycket påverkar resultatet är innehåll, tekniska aspekter och domänkraft.
Den del man bör börja med är en nulägesanalys för att se vilket resultat ni besitter idag på era sökord och därefter sätta upp mål för era nyckelord. Därefter gäller det att hitta åtgärder för att kunna nå önskat mål.

Få en gratis SEO-analys

Inga krusiduller. Helt kostnadsfritt och inget uppbindande. Genom detta får ni en enkel övergripande SEO-analys av er hemsida. Läs mer om erbjudandet och våra övriga SEO-paket längre ner på sidan.
SteadyGo besitter expertis inom sökmotoroptimering och hjälper gärna till att förbättra er hemsidas organiska synlighet.

Vad är SEO / Sökmotoroptimering?

SEO står för Search Engine Optimization och översätts till Sökmotoroptimering på svenska. Detta innebär att man optimerar sin hemsida för att synas organiskt i sökmotorer som exempelvis Google.

Vad betyder ”synas organiskt”?

Det betyder att man syns i det obetalda / oannonserade sökresultatet på Google eller annan sökmotor. Som en vanlig träff helt enkelt. På exempelvis Google så börjar sökresultatet vid sökningar på en tjänst eller produkt i regel med 3-4 sökordsannonser och ibland produktannonser/shoppingannonser. Är ni i behov av sökordsannonsering?

Vad påverkar hemsidans SEO-position i sökresultatet?

Det finns flera faktorer som påverkar er hemsidas position i sökresultatet. Det viktigaste är att innehållet på den sida du vill synas högt upp i sökresultatet är relevant med söktermen, dvs. det användaren sökt på i sökmotorn. Därefter finns det en mängd andra åtgärder för att optimera hemsidans SEO. Exempelvis länkar, domänkraft, hemsidans struktur, prestanda och utseende mm.

Be om en kostnadsfri SEO-analys för att få reda på hur din hemsida kan sökmotorsoptimeras.

Freddy SteadyGo vid er sida:

Interim Marknadskoordinator

Behovsanpassad Expertis för Effektiv Marknadsföring: Behöver ditt företag flexibel och anpassningsbar marknadsföringshjälp? Vår Som interim Marknadskoordinator eller Marknadschef erbjuder jag skräddarsydd expertis. Med fokus på tillväxt koordinerar jag resurser, optimerar kommunikation och analyserar data och säkerställer att varje marknadsföringskrona ger maximalt resultat. För framgångsrik marknadsföring och långsiktig kundlojalitet.

Freddy SteadyGo som underleverantör:

Digitala marknadsföringsuppdrag

Som er dedikerade digitala marknadsföringspartner erbjuder jag högpresterande lösningar som ger exceptionella resultat. Oavsett om det handlar om strategi, SEO-optimering, medieproduktion eller digital annonsering, är jag här för att maximera era framgångar. Med min expertis och passion för digital marknadsföring, säkerställer jag att varje uppdrag levererar enastående resultat.

Varför välja Freddy som konsult?

Resultatdriven

Genom att fokusera på att uppnå mätbara och konkreta resultat för mina kunder, säkerställer jag att varje insats bidrar till framgång.

Strategisk

Strategisk marknadsföring är nyckeln till att framgångsrikt nå dina långsiktiga affärsmål och öka avkastningen på dina marknadsföringsinvesteringar.

Engagemang

Kreativ & engagerande marknadsföring är hemligheten som gör att ditt varumärke sticker ut, fångar din målgrupps uppmärksamhet och skapar en stark och varaktig koppling som ökar försäljning och lojalitet.

Datadrivet

Nyckeln till att fatta smarta beslut, optimera kampanjer i realtid och se din avkastning på investeringen skjuta i höjden, vilket ger dig en överlägsen konkurrensfördel på den digitala spelplanen.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.

kunder
Personligt
Prisvärt
Resultatinriktat

Tjänster

Kontakta
Freddy SteadyGo!

Freddy SteadyGo

Kul att du vill komma igång med quiz!

Välj vilken typ av lösning du önskar så tar jag kontakt med dig inom kort.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.