SteadyGo - Marknadskommunikation från start till mål. Ta hjälp av en kunnig konsult inom digital marknadsföring

Sökmotoroptimering / SEO

GOOGLE MAILUTSKICK HEMSIDA SOCIALA MEDIER ENGAGERANDE INNEHÅLL STATISTIK ANALYS

Sökmotoroptimering / SEO-konsultation

Behöver ni hjälp att sökmotoroptimera er hemsida? SteadyGo hjälper er gärna med att vinna mer organisk trafik via sökmotorerna!

Öka er organiska synlighet i sökmotorerna med sökordsoptimerat innehåll. Det finns flera delar att arbeta med när det kommer till att sökmotoroptimera en hemsida. Det som i mångt och mycket påverkar resultatet är innehåll, tekniska aspekter och domänkraft.

Den del man bör börja med är en nulägesanalys för att se vilket resultat ni besitter idag på era sökord och därefter sätta upp mål för era nyckelord. Därefter gäller det att hitta åtgärder för att kunna nå önskat mål.

Få en gratis SEO-analys

Inga krusiduller. Helt kostnadsfritt och inget uppbindande. Genom detta får ni en enkel övergripande SEO-analys av er hemsida. Läs mer om erbjudandet och våra övriga SEO-paket längre ner på sidan.

SteadyGo besitter expertis inom sökmotoroptimering och hjälper gärna till att förbättra er hemsidas organiska synlighet.

Vad är SEO / Sökmotoroptimering?

SEO står för Search Engine Optimization och översätts till Sökmotoroptimering på svenska. Detta innebär att man optimerar sin hemsida för att synas organiskt i sökmotorer som exempelvis Google.

Vad betyder ”synas organiskt”?

Det betyder att man syns i det obetalda / oannonserade sökresultatet på Google eller annan sökmotor. Som en vanlig träff helt enkelt. På exempelvis Google så börjar sökresultatet vid sökningar på en tjänst eller produkt i regel med 3-4 sökordsannonser och ibland produktannonser/shoppingannonser. Är ni i behov av sökordsannonsering?

Vad påverkar hemsidans SEO-position i sökresultatet?

Det finns flera faktorer som påverkar er hemsidas position i sökresultatet. Det viktigaste är att innehållet på den sida du vill synas högt upp i sökresultatet är relevant med söktermen, dvs. det användaren sökt på i sökmotorn. Därefter finns det en mängd andra åtgärder för att optimera hemsidans SEO. Exempelvis länkar, domänkraft, hemsidans struktur, prestanda och utseende mm. Be om en kostnadsfri SEO-analys för att få reda på hur din hemsida kan sökmotorsoptimeras.

Gratis SEO-analys

Gratis SEO-analys

0.00:-

Kostnadsfritt

Övergripande analys med förbättringsförslag

Få fem nyckelord granskade

Svar inom en veckaÄr du nyfiken på din hemsidas position övergripande analys och feedback på er hemsida. Skicka in era tre önskade sökord så granskar jag de åt er och återkopplar med nyttiga tips för att ni ska kunna förbättra er organiska synlighet på Google.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.

kunder

Kontakta Freddy SteadyGo!

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.