SteadyGo - Marknadskommunikation från start till mål. Ta hjälp av en kunnig konsult inom digital marknadsföring

Google Ads-konsult

Digital Marknadsföring: Er nyckel till framgång och tillväxt. Missa inte viktiga affärsmöjligheter och värdefulla leads på grund av en bristande förståelse för digital marknadsföring. Med min expertis som digital marknadsföringskonsult finns möjligheten att förvandla era utmaningar till framgångar. Låt mig guida er genom den digitala världen och hjälpa er att fokusera på kärnverksamheten medan vi tillsammans skapar en stark och hållbar digital närvaro.

om freddy @steadygo

marknadsföringsguru med driv för tillväxt

Freddy heter jag och driver eget företag inom digital marknadskommunikation sen flera år tillbaka. Jag är utbildad inom Digital Marknadskommunikation och har grymma färdigheter inom SEO, SEM, sociala medier, CRM, innehållsmarknadsföring, skapande av innehåll och annat användbart inom digital marknadsföring.

Välkommen att kontakta mig redan idag!

Freddy SteadyGo

Är ni i behov av Google Ads-konsultation? Freddy SteadyGo är specialist på all form sökmotormarknadsföring. Både SEO som annonsering via Google Ads (f.d. Adwords) och kan bland annat hjälpa er att öka er trafik, leads på er hemsida, försäljning och varumärkeskännedom genom effektiv annonsering.

Varför ska man annonsera via Google Ads?

Det kan finnas flera anledningar till att annonsera via Google Ads då flera olika typer av annonseringsmöjligheter erbjuds.

  • Få era tjänster, produkter eller varumärke att synas i sökresultatet med effektiv sökordsannonsering på Google
  • Visa era produkter och öka försäljning genom Google Shopping
  • Öka er varumärkeskännedom eller arbeta med retargeting genom Display-annonsering
  • Annonsera ert varumärke på Youtube där 1 miljard klipp dagligen visas

SteadyGo – En resultatrik Google Ads-konsult

Låt SteadyGo sköta er annonsering på Google Ads (f.d. Adwords) och öka era mål. Jag går igenom er verksamhet och sätter tillsammans med er upp mål för er marknadsföring som kommer gynna er verksamhet. Både direkt som långsiktigt.

Vad erbjuds?

Här nedan delas arbetsprocessen upp i fyra enkla steg.

  1. Till att börja med genomförs en grundlig analys av ert företag för att därefter sätta upp en vinnande marknadsföringsstrategi för att på effektivast sätt nå er målgrupp.
  2. I steg två sätter jag upp kampanjer och skapar annonser.
  3. Därefter sker löpande optimering av uppsatta annonser för ännu bättre leverans och resultat.
  4. Rapportering av nedlagt optimeringsarbete och annonseringsresultat levereras enligt önskemål. Dagligen, veckovis eller månadsvis.

Pris för Google Ads-konsult?

Priset avgörs efter uppdragets omfattning. Alltid utan bindningstid.

Har du en mindre verksamhet som vill testa annonsering via Google Ads? Hör av er så kan vi försöka hitta en provisionsbaserad överenskommelse av priset.

Freddy SteadyGo vid er sida:

Interim Marknadskoordinator

Behovsanpassad Expertis för Effektiv Marknadsföring: Behöver ditt företag flexibel och anpassningsbar marknadsföringshjälp? Vår Som interim Marknadskoordinator eller Marknadschef erbjuder jag skräddarsydd expertis. Med fokus på tillväxt koordinerar jag resurser, optimerar kommunikation och analyserar data och säkerställer att varje marknadsföringskrona ger maximalt resultat. För framgångsrik marknadsföring och långsiktig kundlojalitet.

Freddy SteadyGo som underleverantör:

Digitala marknadsföringsuppdrag

Som er dedikerade digitala marknadsföringspartner erbjuder jag högpresterande lösningar som ger exceptionella resultat. Oavsett om det handlar om strategi, SEO-optimering, medieproduktion eller digital annonsering, är jag här för att maximera era framgångar. Med min expertis och passion för digital marknadsföring, säkerställer jag att varje uppdrag levererar enastående resultat.

Varför välja Freddy som konsult?

Resultatdriven

Genom att fokusera på att uppnå mätbara och konkreta resultat för mina kunder, säkerställer jag att varje insats bidrar till framgång.

Strategisk

Strategisk marknadsföring är nyckeln till att framgångsrikt nå dina långsiktiga affärsmål och öka avkastningen på dina marknadsföringsinvesteringar.

Engagemang

Kreativ & engagerande marknadsföring är hemligheten som gör att ditt varumärke sticker ut, fångar din målgrupps uppmärksamhet och skapar en stark och varaktig koppling som ökar försäljning och lojalitet.

Datadrivet

Nyckeln till att fatta smarta beslut, optimera kampanjer i realtid och se din avkastning på investeringen skjuta i höjden, vilket ger dig en överlägsen konkurrensfördel på den digitala spelplanen.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.

kunder
Personligt
Prisvärt
Resultatinriktat

Tjänster

Kontakta
Freddy SteadyGo!

Freddy SteadyGo

Kul att du vill komma igång med quiz!

Välj vilken typ av lösning du önskar så tar jag kontakt med dig inom kort.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.