SteadyGo - Marknadskommunikation från start till mål. Ta hjälp av en kunnig konsult inom digital marknadsföring

Marknadsföring Sociala Medier

Digital Marknadsföring: Er nyckel till framgång och tillväxt. Missa inte viktiga affärsmöjligheter och värdefulla leads på grund av en bristande förståelse för digital marknadsföring. Med min expertis som digital marknadsföringskonsult finns möjligheten att förvandla era utmaningar till framgångar. Låt mig guida er genom den digitala världen och hjälpa er att fokusera på kärnverksamheten medan vi tillsammans skapar en stark och hållbar digital närvaro.

om freddy @steadygo

marknadsföringsguru med driv för tillväxt

Freddy heter jag och driver eget företag inom digital marknadskommunikation sen flera år tillbaka. Jag är utbildad inom Digital Marknadskommunikation och har grymma färdigheter inom SEO, SEM, sociala medier, CRM, innehållsmarknadsföring, skapande av innehåll och annat användbart inom digital marknadsföring.

Välkommen att kontakta mig redan idag!

Freddy SteadyGo

Önskar ni att arbeta med någon eller några som kan sköta er marknadsföring på Sociala Medier? datadriven, transparent som pedagogiskt hjälper dig få resultat? Då finns vi bara ett samtal bort!

Varför ska man marknadsföra sitt varumärke på sociala medier med hjälp av SteadyGo?

 • Nå ut till rätt målgrupp
 • Mätbara resultat
 • Målgruppsanpassat innehåll (Content Marketing)
 • Löpande uppföljning och stöd
 • Medier vi arbetar med: LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Pinterest, och TikTok
 • Lär dig mer av SteadyGo! Vi lär dig att analyserar resultat och dess mätetal
 • Ingen bindningstid

Marknadsföring på de största Sociala Media-plattformarna

Låt SteadyGo hjälpa er organisation att synas mot er målgrupp på ett effektivt och strategiskt tillvägagångssätt på sociala medier.

Detta innebär att vi tar marknadsför er med engagerande innehåll, mot önskad målgrupp i rätt kanaler.

Är du osäker på hur ert varumärke marknadsför er mest effektivt på Sociala Medier? SteadyGo ger gratis feedback. Fråga oss redan idag!

Fråga Freddy SteadyGo!

Oavsett om du är i behov av gratis konsultation eller hjälp med marknadsföring på Sociala Medier är du välkommen att ta kontakt.

Marknadsföring Sociala Medier

 • Sätt upp en enkel plan
  Ge dig ut på sociala medier utan ett syfte. Då blir det bara tidsödslande. Sätt upp en plan enkel plan. Vad ska du göra? Varför ska du göra detta? Vem vill du nå ut till? Hur ska du gå tillväga för att nå ut till din målgrupp? När ska du göra det?
 • Ta reda på hur Sociala Medier fungerar
  Ge dig ut på sociala medier utan ett syfte. Då blir det bara tidsödslande. Sätt upp en plan enkel plan. Vad ska du göra? Varför ska du göra detta? Vem vill du nå ut till? Hur ska du gå tillväga för att nå ut till din målgrupp? När ska du göra det?

Freddy SteadyGo vid er sida:

Interim Marknadskoordinator

Behovsanpassad Expertis för Effektiv Marknadsföring: Behöver ditt företag flexibel och anpassningsbar marknadsföringshjälp? Vår Som interim Marknadskoordinator eller Marknadschef erbjuder jag skräddarsydd expertis. Med fokus på tillväxt koordinerar jag resurser, optimerar kommunikation och analyserar data och säkerställer att varje marknadsföringskrona ger maximalt resultat. För framgångsrik marknadsföring och långsiktig kundlojalitet.

Freddy SteadyGo som underleverantör:

Digitala marknadsföringsuppdrag

Som er dedikerade digitala marknadsföringspartner erbjuder jag högpresterande lösningar som ger exceptionella resultat. Oavsett om det handlar om strategi, SEO-optimering, medieproduktion eller digital annonsering, är jag här för att maximera era framgångar. Med min expertis och passion för digital marknadsföring, säkerställer jag att varje uppdrag levererar enastående resultat.

Varför välja Freddy som konsult?

Resultatdriven

Genom att fokusera på att uppnå mätbara och konkreta resultat för mina kunder, säkerställer jag att varje insats bidrar till framgång.

Strategisk

Strategisk marknadsföring är nyckeln till att framgångsrikt nå dina långsiktiga affärsmål och öka avkastningen på dina marknadsföringsinvesteringar.

Engagemang

Kreativ & engagerande marknadsföring är hemligheten som gör att ditt varumärke sticker ut, fångar din målgrupps uppmärksamhet och skapar en stark och varaktig koppling som ökar försäljning och lojalitet.

Datadrivet

Nyckeln till att fatta smarta beslut, optimera kampanjer i realtid och se din avkastning på investeringen skjuta i höjden, vilket ger dig en överlägsen konkurrensfördel på den digitala spelplanen.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.

kunder
Personligt
Prisvärt
Resultatinriktat

Tjänster

Kontakta
Freddy SteadyGo!

Freddy SteadyGo

Kul att du vill komma igång med quiz!

Välj vilken typ av lösning du önskar så tar jag kontakt med dig inom kort.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.