SteadyGo - Marknadskommunikation från start till mål. Ta hjälp av en kunnig konsult inom digital marknadsföring

Webinar – SEO

Lär dig grunderna inom sökmotoroptimering genom detta webinar där jag går igenom grunderna och du har möjlighet att ställa dina frågor som rör SEO. Välkommen!

  • Tid: Tisdag 30:e april 11:00.
  • Beräknad längd: 30 minuter

Varför?

Att inkludera Sökmotoroptimering, SEO (Search Engine Optimization) i marknadsföringsstrategin är avgörande för att maximera synligheten och nå ut till en bredare publik online. Genom att optimera webbplatsens innehåll och struktur enligt de riktlinjer som sökmotorer som Google följer, kan man förbättra webbplatsens rangordning i sökresultaten. Detta är viktigt eftersom majoriteten av kundupplevelser börjar med en sökning på Google eller annan sökmotor.

Genom att synas högre upp i sökresultaten ökar chansen att potentiella kunder hittar och besöker ens webbplats. Dessutom bidrar en effektiv SEO-strategi till att skapa en mer användarvänlig webbplats, med relevant och högkvalitativt innehåll, vilket inte bara lockar besökare utan också ökar sannolikheten för att de stannar längre på webbplatsen och genomför önskade åtgärder, såsom att göra inköp eller kontakta företaget.

Slutligen kan SEO också bidra till att bygga förtroende och trovärdighet för varumärket, eftersom användare ofta litar mer på organiska sökresultat än på betalda annonser. Därför är det avgörande att inkludera SEO i marknadsföringsstrategin för att maximera synligheten, trafiken och konverteringarna på ens webbplats.

Förbättra er organiska räckvidd genom sökmotoroptimering med hjälp av Freddy SteadyGo!

Picture of Freddy Karlsson

Freddy Karlsson

Marknadskommunikatör

vill du läsa mer?

Google - Sökordsoptimering SEO
Freddy SteadyGo

Kul att du vill komma igång med quiz!

Välj vilken typ av lösning du önskar så tar jag kontakt med dig inom kort.

Freddy SteadyGo

Kontakta Freddy SteadyGo!

Jag hjälper dig gärna med din marknadsföring! Skicka in en förfrågan eller boka ett möte direkt i min möteskalender.