Sökordsoptimering / SEO-konsultation

Behöver ni hjälp att sökordsoptimera er hemsida? SteadyGo hjälper er gärna med att vinna mer organisk trafik via sökmotorerna!

Öka er organiska synlighet i sökmotorerna med sökordsoptimering. Det finns många delar att arbeta med när det handlar om att sökordsoptimera en hemsida. Det som i mångt och mycket påverkar resultatet är innehåll, tekniska aspekter och domänkraft.

Den del man bör börja med är en nulägesanalys för att se vilket resultat ni besitter idag på era sökord och därefter sätta upp mål för era nyckelord. Därefter gäller det att hitta åtgärder för att kunna nå önskat mål.

Vi erbjuder en gratis SEO-analys

Inga krusiduller. Helt kostnadsfritt och inget uppbindande. Genom detta får ni en enkel övergripande SEO-analys av er hemsida. Läs mer om erbjudandet och våra övriga SEO-paket längre ner på sidan.

SteadyGo besitter expertis inom sökordsoptimering och hjälper gärna till att förbättra er hemsidas organiska synlighet.

SEO-paket från SteadyGo

Gratis SEO-analys

0.00:-

Kostnadsfritt

Övergripande analys med förbättringsförslag

Få fem nyckelord granskade

Svar inom tre dagarÄr du nyfiken på din hemsidas position övergripande analys och feedback på er hemsida. Skicka in era tre önskade sökord så granskar jag de åt er och återkopplar med nyttiga tips för att ni ska kunna förbättra er organiska synlighet på Google.

Analyspaketet

5500:-

Engångskostnad

Grundlig analys med åtgärdsförslag

Hela hemsidan granskas

On- & off-pageFå en grundlig granskning, analys och förbättringsförslag för er hemsidas SEO. Tekniska som innehållsmässiga. Genom detta paket får ni reda på er position gentemot era konkurrenter på Google samt förslag på åtgärder för att ni ska kunna positionera er ännu bättre.

Lilla SEO-paketet

4900:-/mån

Månatlig analys och rapport

Nya optimeringsåtgärder varje månad

Få länkkraft

Ingen bindningstidInledningsvis genomförs en grundlig granskning och analys av er hemsidas SEO. Därefter sammanställs en rad optimeringsförslag som ni i inledningsfasen kommer tillförskansas. I nästa fas kommer SteadyGo följa utvecklingen, hitta nya optimeringsåtgärder och parallellt bygga länkar mot er sajt (länkkraft är en oerhört värdefull rankingfaktor för SEO). Rapportering, inklusive föreslagna åtgärder, sker månadsvis.


Startavgift: 1000:- (Analyspaket ingår vid start)

SteadySEO-paketet

Från: 8900:-/mån

Lämna över SEO-arbetet i trygga händer

SteadyGo sköter all optimering av er sajt

Ingen bindningstidFår ni inte tiden att räcka till? Lämna över sökordsoptimeringen i trygga händer. Låt SteadyGo sökordsoptimera On-page och Off-page. Ni får även sylvassa tips på hur ni kan öka era konverteringar av den trafik ni tillförskansat er. Månadsvis får ni rapporter av vilka åtgärder som genomförts och hur er SEO utvecklar sig. Hemsidans storlek avgör priset.


Startavgift: 0:-

(Analyspaket ingår vid start)

*Samtliga priser redovisas exklusive moms.

Skicka in din förfrågan redan idag

Vad är SEO?

SEO står för Search Engine Optimization och översätts till Sökordsoptimering på svenska. Detta innebär att man optimerar sin hemsida för att synas organiskt i sökmotorer som exempelvis Google.

Vad betyder ”synas organiskt”?

Det betyder att man syns i det obetalda / oannonserade sökresultatet på Google eller annan sökmotor. Som en vanlig träff helt enkelt. På exempelvis Google så börjar sökresultatet vid sökningar på en tjänst eller produkt i regel med 3-4 sökordsannonser och ibland produktannonser/shoppingannonser. Är ni i behov av sökordsannonsering?

Vad påverkar hemsidans SEO-position i sökresultatet?

Det finns flera faktorer som påverkar er hemsidas position i sökresultatet. Det viktigaste är att innehållet på den sida du vill synas högt upp i sökresultatet är relevant med söktermen, dvs. det användaren sökt på i sökmotorn. Därefter finns det en mängd andra åtgärder för att optimera hemsidans SEO. Exempelvis länkar, domänkraft, hemsidans struktur, prestanda och utseende mm. Be om en kostnadsfri SEO-analys för att få reda på hur din hemsida kan sökordsoptimeras.

Relaterat inlägg från SteadyBlogg

  • Sökordsoptimera er content marketing

    Sökordsoptimera er content marketing

    Att SEO-anpassa / sökordsoptimera sin content marketing är väldigt bra i flera aspekter. Den främsta anledningen till varför ni ska sökordsoptimera er Content Marketing / innehållsmarknadsföring är att underlätta för er målgrupp att hitta ert varumärke på relevanta söktermer för ert verksamhetsområde. Arbetar ert företag redan med content marketing? I […]

    Läs mer om Sökordsoptimerad Content Marketing